Kattints Kattints

Lökéshullám terápia Budapesten | Gál Emőke, podiáter

Lökéshullám terápia Budapesten

Szerző: Gál Emőke, podiáter

A lökéshullám terápia Budapesten is elérhető a rendelőmben. Okleveles podiáterként fő feladatom a lábproblémák megszüntetése, illetve ezzel együtt pácienseim egészségének megőrzése. A lökéshullám terápia egy új, és egyben meglepően hatékony fájdalomcsillapítási módszer, ami Önnek is segíthet fájdalma megszüntetésében, a fájdalomcsillapítók, gyulladáscsökkentők elhagyásában! Lökéshullám terápia Budapesten

Lökéshullám terápia Budapesten fájdalom ellen

Önnek is erős fájdalmai vannak? Nem akar elmúlni a talpfájdalma, esetleg vállpanaszai vannak? Nem szűnik a seb körüli fájdalomérzete, vagy a fekélyes területen érez, mély nyilalló érzést?  A fájdalom hatékony csökkentésére alkalmas fókuszált lökéshullám terápia Budapesten, rendelőmben is elérhető. Ez a szabadalmaztatott, komplementer kezelési módszer, egy újfajta fájdalomcsökkentő irányzat, amely nagy energiájú akusztikus hullámot juttat a szervezet fájdalmas pontjaihoz. Nagyon biztonságos, és számos betegemen segített már. A hatása annak köszönhető, hogy a lökéshullámok segítenek beindítani a szervezet saját regenerációs folyamatait. A lökéshullám terápia Budapesten gyors, fájdalom, és kockázatmentes kezelés, amit a legnagyobb szakértelemmel végzek el. Mind felszíni, mind mélyebben fekvő fájdalmak kezelhetőek ezzel az eljárással!
Nem múlik fájdalma? A lökéshullám terápia Budapesten beindítja a szervezet regenerálódását, ezzel pedig enyhíti a fájdalmakat! Jelentkezzen be kezelésemre!
Jelentkezem 
 

Mely testrészek esetében alkalmazható a lökéshullám terápia Budapesten?

Podiáterként elsősorban a lábak gyógyításával foglalkozom, de ez alól a lökéshullám terápia kivétel. A lökéshullám terápia Budapesten nemcsak a lábfájdalmak kezelésére alkalmas, hanem más, érintett területeken is alkalmazható. Az alábbi testrészek esetében alkalmazható a fókuszált lökéshullám terápia Budapesten:
  • Lábfájdalom (sarok-, talpfájdalom esetében is hatékony a lökéshullám kezelés)
  • Térdízület fájdalma (ugrótérd, patella esetében is)
  • Könyök fájdalom (tenisz-, és golfkönyök)
  • Vállpanaszok

Milyen esetekben alkalmazható a lökéshullám terápia Budapesten?

A frissen kifejlesztett lökéshullám terápia Budapesten is elérhető rendelőmben, és számtalan problémára nyújt megoldást. Mielőtt elkezdenénk használni a módszert, minden esetben alaposan megvizsgálom a problémás területet, hogy biztos legyek benne, hogy a kezelés jótékony hatással lesz. Többek között izomkeményedések, izom-kötőszöveti csomók, különböző izomsérülések, ínsérülések, sebek, és fekélyek esetében is hatékony tud lenni a lökéshullám terápia, hiszen élénkíti a szervezetben a gyógyulási folyamatot. Nem véletlen, hogy sok helyen már kötőszövetekben, illetve izmokban levő különböző fájdalmas csomók diagnosztizálásában, valamint kezelésében is használatos.

Ilyen hatásokkal jár a lökéshullám terápia Budapesten

A lökéshullám terápia Budapesten egyrészt beindítja a szervezet regenerálódását – erről már korábban többször esett szó, másfelől viszont számtalan pozitív hatása van! Számos páciensemnek hatalmasat javult az életminősége a kezelésnek hála, hiszen teljesen megszűnt a fájdalma, a szervezetben fennálló gyulladás, de még az izmaik is lazultak, valamint a kollagén képződésük is felgyorsult. A fókuszált lökéshullám terápia pozitív hatásai közé tartozik a vérkeringés, és az anyagcsere javulása, valamint a végtagok jobb mobilitása. Még új erek is képződhetnek.
 

Hogyan zajlik a lökéshullám terápia Budapesten?

A lökéshullám terápia Budapesten podiátriai rendelőmben zajlik, előzetes konzultáció, és állapotfelmérés után. Pontos cím, és nyitva tartás ITT.  A terápiára minden páciensnek magával kell hoznia az orvosi szakvéleményét, diagnózisát, hiszen  ez alapján, ezzel együtt lehet eldönteni és elvégezni a terápiát. A lökéshullám terápia Budapesten személyre szabva történik meg, az erősséget is páciensenként, kezelésenként állítom be, az egyéni érzékenységnek megfelelően. 

Szeretné tudni, hogy az Ön fájdalmán segíthet-e a lökéshullám terápia? Jelentkezzen be hozzám konzultációra! Rengeteg páciensemnek sikerült már megszüntetni a fájdalmát ezzel a kezeléssel. Vannak helyzetek, amikor nem indul be magától a szervezet regenerálódása, ilyenkor a lökéshullám terápia Budapesten segíthet! 

Jelentkezem 

 

Hírek, újdonságok

Podiáter

Ajánlatkérés