Kattints Kattints

Szolgáltatásaink | Gál Emőke

Szolgáltatásaink

Podiátriai lábápolás

A láb – bőr, körmök, deformitások – elváltozásainak szakszerű ellátása tartozik a podiátriai lábápolás szolgáltatásai közé. Kiemelt területem a cukorbeteg lábápolás, azaz a diabéteszes neuropátia, a diabeteses keringési zavarok talaján kialakult elváltozások. Bármilyen láb deformitással, a deformitások miatt kialakult bőr- és körömelváltozások miatt fordulhat hozzám bizalommal!

Podiátriai szűrővizsgálatok

A podiátriai szűrővizsgálatokkal - nem túlzás azt állítani-, hogy lábakat lehet menteni. Évente 4000  lábamputáció történik hazánkban cukorbetegséggel kapcsolatban kialakult lábszövődmények okán. A podiátriai lábszűrővizsgálatokkal felismerhetőek azok a kezdődő vagy előrehaladott folyamatok, melyek a podiáter prevenciós tevékenységének keretein belül vagy orvosi kezeléssel a láb megmentését szolgálják.   

Lábvizsgálat

A lábvizsgálat az egyik legfontosabb része az összes lábprobléma kezelésének. Bármilyen probléma is legyen a lábon –száraz bőr, gomba, tyúkszem, deformitás, fekélyek, megvastagodott köröm, vagy bármi más - egy alapos lábvizsgálat nélkül nem kezdődhet el a szakszerű kezelés.

Diabeteses neuropathia

A diabeteses neuropathia a cukorbetegség egy nagyon gyakori szövődménye, ami kiemelt szaktudással és gondossággal elvégzett lábápolást igényel. A cukorbetegség idegkárosító hatása miatt érzéktelenség alakulhat ki a lábban, emiatt pedig az egyes lábproblémák olyannyira elfajulhatnak, hogy amputálás lehet szükséges. 

Fókuszált lökéshullám terápia

Az orvostudomány folyamatos fejlődésének köszönhetően olyan modern orvosi eljárások jönnek létre, mint a fókuszált lökéshullám terápia, ami segít a fájdalmak kezelésében, a szervezet gyorsabb regenerációs folyamatában. Hogyan működik a lökéshullám terápia, kinek ajánljuk, mire lehet számítani a kezelés végén? Mutatunk minden tudnivalót a lökéshullám terápiával kapcsolatban!

Reflexológia

A reflexológia egy hatásos természetgyógyászati eszköz. A reflexológia során a talp bizonyos pontjainak masszírozásával lehet kezelni a test különböző problémáit, azzal, hogy stimuláljuk az egyes energia áramlásokat a testben.

Bowen kezelés

Mi az a Bowen-kezelés? Milyen problémák esetén alkalmazható? Ismerje meg legújabb kezelési módszeremet, amelyet rendelőmben is alkalmazok pácienseim gyógyulási folyamatainak elősegítésére!

Hírek, újdonságok

Podiáter

Ajánlatkérés